De transformatie van Mei Wah

📰 De transformatie van restaurant Mei Wah: ‘Er zijn geen korte wegen naar succes’  📰
 

Op 4 januari 2024 stond er een prachtig artikel in Misset Horeca. Over onze familiegeschiedenis en onze inspiratie, over de keuzes die we afgelopen jaar hebben gemaakt en over uitdagingen en dromen voor de toekomst. ⁠

Rik Leonards bedankt voor de mooie woorden én beelden. ⁠

Een greep uit het artikel: “Taks Yuen (48) wil gasten in zijn restaurant Mei Wah in Eindhoven de echte Chinese keuken laten proeven. Dat betekent dat hij geleidelijk aan afscheid neemt van de traditionele Chinees-Indische formule, die zijn grootvader er in 1965 introduceerde. ‘Veranderingen zijn moeilijk, voor mij én voor mijn gasten, maar het levert me veel meer werkvreugde op.”⁠

Lees het volledige artikel hier.

Tip! Heb je geen abonnement op Misset Horeca, dan kun je 3 artikelen gratis lezen als je een account aanmaakt!⁠