WERKEN BIJ MEI WAH

Fluitend naar je werk!

Restaurant Mei Wah is al ruim 55 jaar een begrip in Brabant. Geopend in 1965 en inmiddels drie generaties verder, is Mei Wah geliefd om haar gastvrijheid en gastronomische kwaliteit.

Met de titel GaultMillau Aziatisch restaurant van het jaar 2019, notering in de Lekker500 en Michelin behoort Mei Wah tot de top van de Aziatische keuken in Nederland.   

Werken bij Mei Wah betekent werken voor een familiebedrijf. En dat merk je. Geen onbekende gezichten en strenge hiërarchie, maar elke dag er sámen iets moois van maken. Met open armen ontvangen Taks en Anouk Yuen elke dag weer hun team in hun sfeervolle restaurant. Vol trots verzorgen ze daar voor hun gasten een avondvullende culinaire reis door Taks’ vaderland.  

Mei Wah zoekt… hulp in de keuken

Weet jij hoe je van mooie ingrediënten een smakelijk gerechtje maakt? Of wil je dit graag leren? Dan zoeken we jou!

We zoeken iemand die ons team wil versterken in onze Chinese keuken. Geen ervaring met Chinese ingrediënten? Geen probleem. Je leert het bij ons van de allerbeste! Oma Yuen en chef Taks Yuen leren je met heel veel liefde alle geheimen van deze heerlijke keuken!

Dus, wil jij:
🥢 4 dagen in de week knallen en dus 3 dagen vrij!
🥢 De leukste werkgevers én de fijnste collega’s van Eindhoven
🥢 Werken met de mooiste ingrediënten en gerechten, spelen met smaken en gekke combinaties creëren
🥢 Onderdeel zijn van een team in een restaurant met mega groeipotentie
🥢 Naast keihard werken ook veel leuke dingen doen met je teamgenoten, veel wijn proeven en collega-restaurants bezoeken…
🥢En natuurlijk je eigen ‘Doe Mij Wah’-hoodie 😉

Neem contact op via goodfood@meiwaheindhoven.com

 

Dagje meelopen?

Kijkje in de keuken? Nieuwsgierig wat de geheimen zijn van de Chinese keuken? En benieuwd of een (bij)baan bij Mei Wah bij jou past? Stuur ons een mailtje om je aan te melden voor een meeloopdag. Je bent van harte welkom!