Gault&Millau 2023

Trots op weer een prachtige vermelding in de Gault&Millau Nederland gids 2023. Een greep uit de recensie:

Eeuwenoude culinaire tradities vertaald naar vandaag, zo kun je deze eigentijdse Chinese keuken van de familie Yuen – de moeder van Taks, de zaakvoerder, staat nog steeds mee in de keuken – het beste omschrijven. De producten waarvan vertrokken wordt zijn van hoge kwaliteit, wat meteen duidelijk wordt in de dim sum van gebakken garnalen met gember. Ook de sappige en perfect klaargemaakte kreeft met vijfkruidenpoeder, gember, zwarte bonen en curry smaakt voortreffelijk. Pekingeend wordt aan tafel versneden en geserveerd in twee tijden, zoals dat hoort. Eerst met heerlijke flensjes en daarna verwerkt in een smakelijk wokgerecht met knapperige groenten. En van het karkas wordt nog een bouillon gemaakt. Deze geraffineerde keuken is perfect om te delen, een must eigenlijk.

Gault&Millau Nederland 2023
14,5 / 20 punten
Bekijk de volledige vermelding op de website van Gault&Millau