

Op 18 december 2024 stond er een uitgebreid artikel in Misset horeca over een van de grote #restauranttrends van dit moment: tafelbereidingen. Aan het woord onze Taks Yuen van Mei Wah en Nelson Tanate en Gert Wiltvank van De Librije Zwolle.
Een greep uit het artikel:
Mei Wah in Eindhoven: al zestig jaar bij de gast aan tafel
Chef Taks Yuen van restaurant Mei Wah in Eindhoven vindt een tafelbereiding om meerdere redenen een sterk interactiemoment. ‘Het is ijsbrekend, je komt echt in contact met je gast. Je kunt je verhaal en filosofie overbrengen’, zegt Yuen. ‘We voeren nu een drietal handelingen uit aan tafel. We snijden onze pekingeend, onze char siu en we fileren een gestoomde tarbot. Je laat daarmee ook zien dat je vers en precies werkt. Een tarbot mag niet uit elkaar vallen en moet goed van het bot afkomen.’
Lees het volledige artikel via de Lekker-website.Met dank aan Bart Hoffman 🙏