Special over de menukaart van Mei Wah

📰MISSET HORECA SPECIAL OVER DE MENUKAART VAN MEI WAH  📰


Op 18 juni 2024 verscheen een uitgebreid artikel in Misset Horeca met een interview met onze chef en eigenaar Taks Yuen.

Journalist Dennis van Asselt sprak onze chef en vroeg hem alles over de menukaart van Mei Wah vroeger en nu. Wat zijn de kenmerken van de Zuid-Chinese keuken? Wat zijn de signature dishes en wat staat er juist níet op de kaart? Wat zijn de grootse uitdagingen en welke tips heeft Taks voor andere chefs?

“’Mijn opa en oma begonnen in 1965 met een afhaalchinees’, zegt Taks Yuen, die de zaak runt met zijn vrouw Anouk en wiens moeder hem nog altijd bijstaat in de keuken. ‘Vijftien jaar geleden nam ik het stokje over van mijn ouders. Ik heb een ander soort passie en gevoel voor eten en drinken en daarom zijn we de laatste jaren steeds verder gegroeid richting fine dining.”⁠

Lees het volledige artikel via de link in bio.


Lees het volledige artikel via de website van Misset Horeca.