60 jaar Mei Wah Eindhoven – Een familieverhaal vol smaak
Op 15 april 2025 vierden we een mijlpaal: 60 jaar culinaire traditie, familiegeschiedenis en vernieuwing aan de Leenderweg in Eindhoven.
Wat ooit begon als een klassieke afhaalchinees, is vandaag een bestemming voor liefhebbers van Contemporary Chinese Cuisine – verfijnd, seizoensgebonden en geworteld in onze Zuid-Chinese roots.
Opa en oma Yuen openden in de jaren 60 ons eerste restaurant, na ervaring opgedaan te hebben bij restaurant Hong Kong aan de Emmasingel. Hun zonen namen het stokje over – en inmiddels zet de derde generatie, Taks en Anouk Yuen, de familievisie voort: smaakvol, vernieuwend, maar altijd trouw aan onze oorsprong.
Onze reis kent hoogtepunten én dieptepunten. Van het verlies van papa Yuen vlak voor het 50-jarig jubileum, tot de bekroning tot Beste Aziatische Restaurant door Gaultmillau Nederland en vermeldingen in de Lekker500 en Michelin Guide.Van afhaal tot fine dining. Vandaag koken we met een compact team voor onze lieve gasten – met aandacht, liefde en een glas wijn dat perfect matcht.
Om dit jubileum te vieren, serveren we een 6-gangen lunchmenu voor €60 – een culinaire ode aan onze familie en gasten, vol klassiekers en favorieten van de chef.
Beschikbaar op maandag, donderdag, vrijdag en zondag (lunch)
Kom mee proeven van 60 jaar Mei Wah – van waar we vandaan komen, waar we staan, en waar we naartoe gaan.
âś…reserveren kan via de website of telefonisch.