OVER MEI WAH

Mei Wah / Mooi vaderland

Restaurant Mei Wah is al 55 jaar een begrip in Brabant. Geopend in 1965 en inmiddels drie generaties verder, is Mei Wah geliefd om haar gastvrijheid en gastronomische kwaliteit. Met open armen ontvangen Taks en Anouk Yuen je in hun sfeervolle restaurant in Eindhoven. Vol trots nemen ze je mee op een avondvullende culinaire reis door Taks’ vaderland.  

Eeuwenoude culinaire tradities / innovatieve gerechten

Taks’ culinaire kennis en ervaring zie je terug in de innovatieve gerechten op de kaart. Maar boven alles proef je liefde. Liefde voor het thuisland en voor de authentieke bereidingswijzen en eeuwenoude culinaire tradities. Hij laat je graag kennismaken met nieuwe smaken en laat je proeven, ruiken en beleven wat de authentiek Chinese keuken is. In de keuken kookt moeder Yuen nog altijd mee, en draagt zo de familierecepten en unieke technieken over aan het keukenteam.

Traditionele oorsprong / wereldse inspiratie

Altijd met respect voor de traditionele oorsprong, zijn Taks en Anouk continu op zoek naar inspiratie en vernieuwing. Dat vinden zij in hun vele reizen, zowel binnen Europa als in Azië en USA. Zij vegen alle vooroordelen van tafel en dagen jou als gast uit kennis te maken met de échte Chinese keuken van vandaag; Contemporary Chinese Cuisine.

Pikant en peperig / umami en zoet

Er wordt gekookt op hoog niveau volgens een duidelijke visie: innovatief, met respect voor tradities, focus op smaak en altijd met kraakverse producten. Zo is Mei Wah bijzonder geliefd om de dagverse schaal- en schelpdieren en spetterverse vis. Taks laat je graag zijn lievelingssmaken proeven. Van het land en uit de zee. Pikant en peperig. Umami en zoet.

Mei Wah private label

Kun je geen genoeg krijgen van de smaken van Mei Wah? Neem dan een stukje Mei Wah mee naar huis. Mei Wah is trotse brouwer van haar eigen gin, maakt haar eigen XO-saus en tovert in de keuken de allermooiste sambals.