Reserveren / Bestellen

Menu

U kunt, zoals dat traditioneel de gewoonte is in een Chinees restaurant, genieten van vele verschillende gerechten door middel van "shared dining'. Bij deze manier van dineren is het uitgangspunt dat men samen een aantal gerechten bestelt, die u vervolgens deelt.

 Mocht u de voorkeur geven aan een diner met meerdere gangen, dan kunnen we u de keuze geven voor één van onze vooraf samengestelde menu's. Ook is het uiteraard mogelijk een menu samen te stellen aan de hand van uw persoonlijke smaak en voorkeuren. U kunt dan een menu samenstellen met de gastheer/gastvrouw vanaf een bedrag van 42,50 p.p.

Uiteraard staat het u ook vrij zelf een keuze te maken uit onze  A La Carte - kaart. Mocht uw favoriete gerecht hier niet  (of niet meer) tussen staan, dan kunt u hier altijd naar informeren bij een van onze medewerkers

 

Mei Wah’s Choice

 


Dim Sum Mix

-Ha kau 

-Siu Mai

-Shui Gow

-Spring Rolls

 

Peking Duck Rolls

Peking Eend flensjes

Crispy Duck pancakes

 

Iberico Char Siu 

 

Mouthwatering chicken 

 

 

48 p.p.

(min. 2 pers.)

 

  

Taks' choice 

 

 

Amuse 

Coquille st. Jacques homemade X.O.

Hakka Soul 

Long Ha  

Lotus beef

Chop Chop Lamb  

62 p.p. 

(min. 2 pers.)

 

 

Menukaart Lunch

 

Mei Wah noodle soup 18.5

Grote kom bouillon met garnalen wontons, garnalen, kip, groenten en bami

Big bowl of soup with prawn wontons, prawns, chicken, veggies and noodles 

 
Peking Duck noodle soup 18.5

Grote kom bouillon met eend, groenten en bami

Big bowl of soup with roasted Duck, veggies and noodles

 
Beef noodle soup 18.5

Grote kom bouillon met ossenhaas, groenten en bami

Big bowl of soup with thin sliced tenderloin, veggies and noodles

 
Chicken noodle soup 18.5

Grote kom bouillon met gegrilde kip

Big bowl of soup with grilled chicken, veggies and noodles

 

*Pimp your soup, with: - boiled or fried egg 0

- chilli pepper

- fresh or dried garlic

- tofu

- homemade X.O. sauce

 
Rendang 18.5

Rendang met rijst, ei, ajar en emping Indonesian beef stew with steamed rice, egg, ajar and emping

 
Hakka Soul 18.5

Gewokte sliptong met groenten en mifang

Dover sole with veggies and rice noodle

 
Yuk Si Mein 18.5

Krokante bami met varkenshaas reepjes, taugé en oestersaus 

Crispy fried noodle with sliced pork, bean sprouts and oyster sauce

 
Fu Yong Hai 18.5

Foe Yong Hai

Omelette with tomato sauce and rice 

- veggies

- prawns

- chicken 

 

Menukaart Diner

Voorgerechten/Starters

 

Oester 4.5

Gestoomde oester met zwarte bonenpasta

Steamed oyster with black bean paste


Coquille 7

Gestoomde coquille

Steamed scallop

 
Chinese Loempia’s 7.5

Vegetarische lente rolletjes

Springrolls vegetarian  

 
Dim Sum Mix 15

Mix van verschillende verse Dim Sum

Mix of handmade dumplings of pork & Shrimp

 
Ossenhaas spiezen 13

2 pittige ossenhaas spiezen

2 spicy beef skewers 

 
Gamba Trio 16.5

Grote garnalen op 3 verschillende wijzen bereid 

3 different king prawns

 
Typhoon Shelter Prawn XXL 22.5

Een gigantisch grote garnaal met een knoflook melange

Giant king prawn with a garlic and herbs mixture.

 
Wonton soep 12

Heldere bouillon met garnalen-of garnalen & vlees dumplings

Soup with prawn-or prawn & pork dumplings

 
Kikkerbillen in verse knoflook 15

Frog legs in fresh garlic 

 
Vraag naar onze verse aanvoer van de dag

Ask our staff for the catch of the day  

 


Tussengerechten en kleine hoofdgerechten/ second course

 

Hakka soul 18.5

Gewokte sliptong 

Dover sole with veggies

 
Long Ha dagprijs

Europese kreeft/(in het seizoen) Oosterschelde kreeft market price

Fresh European lobster/(in season) Oosterschelde lobster

 

- 5-spices

- gember 

  ginger

- zwarte bonen

  blackbean

 

King Crab dagprijs

King Crab legs 5-spices market price 

- gember 

  ginger

- zwarte bonen

  blackbean

 
Tarbot dagprijs

Steamed Turbot 1-4 pers market price

 
Zeebaars dagprijs

Steamed sea bass market price

 

Mosselen 20

Pikante mosselen op chinese wijze

Dutch mussels from Yrseke made by Chinese spicy recipe 

 
Kwartel in 5 spices 17

Geroosterde kwartel in 5 spice kruiden

Quail in 5 spices


Peking Duck Rolls 16

 
Peking Duck 95

De huid van de Peking Eend wordt eerst geserveerd met pannenkoekjes, daarna wordt het vlees verwerkt in een hoofdgerecht. 4-6 personen

Whole duck served in two courses, first the skin with pancakes, the meat as a main course. 4-6 personen


Hoofdgerechten/ main courses

Gevogelte/Poultry:
Ho Sik Kai 25

Gegrilde kippendij in gember en knoflook

Grilled chicken leg in ginger and garlic

 
Ajam Pangang 25

Half kippetje in huisgemaakte ketjapsaus

Grilled chicken in homemade sweet soy sauce 

 
Mouthwatering Chicken 25

Koud geserveerde kippenborst met pittige saus van sesam

Chicken breast with spicy sesame sauce, served cold

 
Kip Kerkhoff 25

Kippendij gemarineerd in soja, knoflook en preihartjes

Chicken leg marinated in soy, garlic and heart of leeks

 
Peking Eend 30

Peking eend borst, met Hoisin 

Peking Duck breast with Hoisin 

  

Varkensvlees/ Pork:
Iberico Char Siu 25

Geroosterde Iberico nek, gemarineerd in honing

Cantonese BBQ pork made of Iberico

 
Fo Nam 25

Geroosterd buikspek

Roasted pork belly

 
Aubergine Pot 25

Varkensgehakt met aubergine

Spicy minced pork with egg plant

 


Rundvlees/Beef:
Ma Po Tofu 28

Pikant gehakt van ossenhaas met Tofu

Spicy minced tenderloin with Tofu

 
Ossenhaas in zwarte pepersaus 28

Beef in black pepper

 
Lotus Beef 28

 
Vis/seafood:
Lo Yu Kung 30

Gewokte wilde zeebaars met paprika

Stir fried Kung Po sea bass 

 
Knoflook garnalen 30

Garnalen gewokt in verse knoflook

Stir fried prawns in fresh garlic

 
Hoi Sin Veggies 30

Seizoensgroente met coquille’s en gamba’s

Veggies with scallops and king prawns

 


Vraag naar onze verse aanvoer van de dag

Ask our staff for the catch of the day  

 
Bijgerechten/Side dishes
Veggies 12.5

-mixed

-pak choy

-choi sam

-broccoli

-pick of the day

 
Sweet potato 5

 
Kroepoek 5

 

 

Bij alle hoofdgerechten kunt u gebakken rijst, bami, of witte rijst kiezen. Voor pikante rijst, Mifang en of chinese eiernoedel komt er een toeslag van 5 euro bij. 

All main courses come with fried rice, steamed rice or noodles. For the spicy rice, rice noodles or egg fried noodle we surcharge 5 euro