Reserveren / Bestellen

meiwah_hr-15.jpgEen Chinees restaurant, maar nét even anders 

Bij restaurant Mei Wah staan de versheid en kwaliteit van de gebruikte producten erg hoog in het vaandel. Het is één van de belangrijkste kenmerken van dit, van oorsprong traditioneel chinese, restaurant. Net zoals in 1965, wordt er vandaag de dag nog steeds gebruik gemaakt van dagverse schaal- en schelpdieren en wordt er gekookt met de beste kwaliteit kruiden en specerijen.  

Ondanks de traditionele oorsprong, wordt er tevens aandacht geschonken aan vernieuwing. Met de introductie van nieuwe gerechten wordt er een aantal keer per jaar een vernieuwing aangebracht aan de kaart en worden gerechten veranderd, aangepast of ontwikkeld. 

Een andere belangrijke manier waarop restaurant Mei Wah zich onderscheid van andere chinese restaurants is in het gebruik van Vetsin. In GEEN ENKEL gerecht wordt gebruik gemaakt van deze smaakversterker (ook wel bekend als E-621 of MSG) waar veel mensen gevoelig voor zijn. Wij geloven in de kwaliteit en versheid van onze producten, waardoor het versterken van de smaak hiervan overbodig wordt.   

Restaurant Mei Wah

Leenderweg 86,
5615 AB Eindhoven

mei_wah@mac.com

 

Openingstijden

Ma t/m Vrij 12:00 -14:00 en
16:00 tot 22:00
Za, Zo & feestdag  16:00 tot 22:00
30 juli t/m 3 augustus
24 en 31 december 
gesloten
gesloten
In de maand augustus  dagelijks open van 16:00 uur tot 22:00 

Afhalen & Bezorgen

U kunt bij restaurant Mei Wah ook afhalen en laten bezorgen.

U kunt hiervoor uw bestelling telefonisch doorgeven

 

Bekijk HIER het afhaalmenu